Aeres Bedrijvencentrum expo maart 2024

4 maart tot 1 juni 2024

Informatie

Aeres Bedrijvencentrum

Kunstenaars

Alwine Willems - Schilderen
Henriette Hoffstee - Schilderen
Linda Rorije - Schilderen
Robert Bosari - bronzen Beelden

Aeres Bedrijvencentrum

De Drieslag 30,
8251 JZ Dronten.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur
Buiten die tijden op afspraak

Abstracte en geabstraheerde schilderijen van  Alwine Willems

Mijn werk ontstaat door laag over laag te schilderen om een spannend oppervlak te krijgen.
Ik gebruik daarbij veel verschillende materialen door elkaar; verf (olie en acryl), inkt, krijt en structuurpasta’s of zand. Verder werk ik graag met mooie papiersoorten in collage technieken.
Ik schilder ongeveer 74 jaar (ben zogezegd met de kwast in de hand geboren) en heb jaren lessen gehad in tekenen (vooral model), schilderen en boetseren van diverse kunstenaars.
Het meest van Robert Bosari (schilder, ceramist, beeldhouwer te Lelystad)


Henriëtte Hoffstee

Vanaf mijn jeugd ben ik gestimuleerd in creativiteit.Altijd geïnteresseerd geweest in kunst en cultuur en met name schilderijen.Heb veel les gehad van diverse kunstenaars en heb vaak mogen exposeren.Ik schilder voornamelijk abstracte kunst op doek en ben vaak lang bezig voordat ik tevreden ben met het eindresultaat.Het is leuk om mijn werk in deze expositieruimte aan u te tonen.


Linda Rorije. 
Fijnschilder

Ik heb een passie voor stillevens en realistische technieken op olieverf. Door het gebruik van levendige kleuren creëer ik leven in mijn kunstwerken. Mijn stijl kenmerkt zich door de weergave van het spel van licht en schaduw en mijn vaardigheden om texturen en diepte te creëren. Ik zoek voortdurend naar manieren om mijn artistieke technieken te verbeteren.

linda.rorije@gmail.com
Instagram: Linda Rorije – Oilpaint – NL 

 

Robert Samuel BOSARI   Schilder- Beeldhouwer-Docent

Mijn brons werken dateren vanaf 1995 t/m 2017.
De themas zijn o.a geinspireerd uit de komst van Javanen en hun culurele bagage sinds 1890.
Andere onderwerpen zoals mens en dier versterkte
Mijn kennis, vaardigheden en composities. Samen met drie kunstenaressen, schilderessen en ook uit Lelystad tonen we kunstwerken voor kunstpubliek en belangstellenden t/m 31 mei 2024.

robertbosari50@gmail.com

Maak uw keuze