Dennis Klaiber

Ik ben geboren in Paramaribo, Suriname en in 1970 als 15 jarige jongen naar Nederland vertrokken om daar zoals velen een studie te volgen. In mijn geval, de techniek.
In 1975 heb ik mijn studie onderbroken vanwege het in dienst treden bij de Landacht  waar ik ruim 8 jr. heb gediend.
Omdat ik graag tekende, heb ik tijdens mijn diensttijd, een opleiding gevolgd als stedebouwkundig tekenaar. Tekenen, wat mijn passie was, gecombineerd met het technische leek voor mij een goede toekomst. Helaas kwam daar snel verandering in toen het tekenen steeds meer door de computer, CAD tekenen, werd gedaan.
Na mijn diensttijd heb ik diverse baantjes gehad , maar uiteindelijk vond ik mijn plek in de transport wereld. Na jaren voor diverse bazen te hebben gewerkt, via uitzendbureaus, heb ik de stap genomen een eigen bedrijf op te zetten in de transport. Door al die mooie uitzichten waar ik van genoot, werd mijn oude liefde, tekenen herboren.
Voortaan ging er altijd een schetsboek mee en wat verf om in de schaarse vrije momenten wat te schetsen of te schilderen, wat ik in eerste instantie, best lastig vond.
Door me te verdiepen in het hoe waarom en het volgen van clinics, ben ik steeds verder gaan experimenteren. Daardoor heb ik een voorliefde ontdekt in het werken met diverse materialen, afval, op doek.
Ik werk graag vanuit mijn gevoel.
Ik heb meegedaan aan diverse kunstroutes waar ik leuke reacties heb mogen ontvangen.

Dennis Klaiber

Contact

dennis15pino@hotmail.com

Foto/videos

Impressie

Maak uw keuze